Atsiliepimai
Aprašymas
Ruduo yra antras pavasaris
"Beatos virtuvės" ruduo kvepia avietėmis, obuoliais ir pyragais, vėliau jis atsineša drėgno miško, lietaus ir židinio dvelksmą. Šis metų laikas turi didžiausią temperatūrų ir spalvų amplitudę, kaip ir nuotaikų bei jausmų. Beveik kaip pavasaris.
Kad ir jūs kuo ilgiau mėgautumėtės rudens spalvomis bei nuotaika, "Beatos virtuvės" komanda, kurdama naujausią žurnalą jame užkonservavo visą glėbį naudingų idėjų, receptų, kelionių ir pokalbių. Rudens numeryje priminsime kokia laimė yra kugelis (argi buvome pamiršę...) ir pasiūlysime dar nebandytų receptų, imsimės šeimos mitybos planavimo ir patarsime kaip tapti namų restorano šefu bei per dieną paruošti kalną maisto visai savaitei, dorosime derlių – tos pačios daržovės, nauji receptai, kviesime keliauti: išragauti Lietuvą - aplankyti skaniausias vietas ar kelioms dienoms nuskristi į Valensiją.
Pažadame, kad į savo kulinarinį repertuarą įsitrauksite ir svečius namuose stebinsite dar neragautais kepiniais, perteptais pačių virta uogiene, vis dažniau vakarienei paruošite sočius ir maistingus ankštinių patiekalus ir išgyvensite šaltalankių renesansą. Haroldas Mackevičius pasidalins savo firminiu mažasūdžių agurkėlių receptu, Renatos Šakalytės paprikų ir pomidorų padažas tiks tiek su kuklia silke, tiek su rimtu mėsos kepsniu, o Beata išduos ispaniškos paeljos paslaptis.
Vaikus auginantiesiems - diskusija ir patarimai apie vaikų vertinimą: ar lyginti savo vaiko pasiekimus su kitų vaikų pasiekimais ir kaip padėti pačiam vaikui įsivertinti bei norėti mokytis, po pamokų - smagus ir kūrybiškas kartono namelio statymas. Tikimės įkvėpti jus ne tik veiklai kartu namuose, bet ir savaitgalio kelionėms po Lietuvą, užsukant į mūsų sudarytą restoranų gidą, kur rasite autentiško lietuviško maisto ar net keletos dienų rudens kelionei į svetingąją Valesiją. "Beatos virtuvės" draugas Martynas pats ten gyvena, išbandė ir viską aiškiai surašė: kur eiti, ką pamatyti ir kur pavalgyti keliaujant su vaikais.
Tikrai bus vakarų, kai ilgesingai lis. Tada imkite rudens numerį ir leiskitės į įkvepiančias gyvenimo istorijas bei pokalbius. Apie drąsius gyvenimo kelius, bendrystę ir dalinimąsi.
Rudenį tiesiog gera sustoti, dažniau pabūti su savimi, kuistis namuose, kepti pyragus, kviestis svečius ir plepėti ar tiesiog susitvarkyti spintas. Sutikite jį kaip seniai matytą bičiulį su kuriuo taip gera pasimatyti, pasikalbėti ar patylėti žvelgiant į rudenėjantį dangų. Gražiausiais ruduo "Beatos virtuvės" naująjame numeryje.
Ruduo yra antras pavasaris
"Beatos virtuvės" ruduo kvepia avietėmis, obuoliais ir pyragais, vėliau jis atsineša drėgno miško, lietaus ir židinio dvelksmą. Šis metų laikas turi didžiausią temperatūrų ir spalvų amplitudę, kaip ir nuotaikų bei jausmų. Beveik kaip pavasaris.
Kad ir jūs kuo ilgiau mėgautumėtės rudens spalvomis bei nuotaika, "Beatos virtuvės" komanda, kurdama naujausią žurnalą jame užkonservavo visą glėbį naudingų idėjų, receptų, kelionių ir pokalbių. Rudens numeryje priminsime kokia laimė yra kugelis (argi buvome pamiršę...) ir pasiūlysime dar nebandytų receptų, imsimės šeimos mitybos planavimo ir patarsime kaip tapti namų restorano šefu bei per dieną paruošti kalną maisto visai savaitei, dorosime derlių – tos pačios daržovės, nauji receptai, kviesime keliauti: išragauti Lietuvą - aplankyti skaniausias vietas ar kelioms dienoms nuskristi į Valensiją.
Pažadame, kad į savo kulinarinį repertuarą įsitrauksite ir svečius namuose stebinsite dar neragautais kepiniais, perteptais pačių virta uogiene, vis dažniau vakarienei paruošite sočius ir maistingus ankštinių patiekalus ir išgyvensite šaltalankių renesansą. Haroldas Mackevičius pasidalins savo firminiu mažasūdžių agurkėlių receptu, Renatos Šakalytės paprikų ir pomidorų padažas tiks tiek su kuklia silke, tiek su rimtu mėsos kepsniu, o Beata išduos ispaniškos paeljos paslaptis.
Vaikus auginantiesiems - diskusija ir patarimai apie vaikų vertinimą: ar lyginti savo vaiko pasiekimus su kitų vaikų pasiekimais ir kaip padėti pačiam vaikui įsivertinti bei norėti mokytis, po pamokų - smagus ir kūrybiškas kartono namelio statymas. Tikimės įkvėpti jus ne tik veiklai kartu namuose, bet ir savaitgalio kelionėms po Lietuvą, užsukant į mūsų sudarytą restoranų gidą, kur rasite autentiško lietuviško maisto ar net keletos dienų rudens kelionei į svetingąją Valesiją. "Beatos virtuvės" draugas Martynas pats ten gyvena, išbandė ir viską aiškiai surašė: kur eiti, ką pamatyti ir kur pavalgyti keliaujant su vaikais.
Tikrai bus vakarų, kai ilgesingai lis. Tada imkite rudens numerį ir leiskitės į įkvepiančias gyvenimo istorijas bei pokalbius. Apie drąsius gyvenimo kelius, bendrystę ir dalinimąsi.
Rudenį tiesiog gera sustoti, dažniau pabūti su savimi, kuistis namuose, kepti pyragus, kviestis svečius ir plepėti ar tiesiog susitvarkyti spintas. Sutikite jį kaip seniai matytą bičiulį su kuriuo taip gera pasimatyti, pasikalbėti ar patylėti žvelgiant į rudenėjantį dangų. Gražiausiais ruduo "Beatos virtuvės" naująjame numeryje.
Atsiliepimai